top of page

Bedrijfstraining

PTboxing is een boksschool die gespecialiseerd is in personal training en boksinstructie. Naast reguliere sessies voor individuele klanten biedt PTboxing ook bedrijfstraining programma's aan.


Deze programma's zijn specifiek ontworpen om de gezondheid en het welzijn van werknemers te bevorderen, wat uiteindelijk leidt tot verhoogde productiviteit en tevredenheid. PTboxing kan verschillende soorten bedrijfstraining aanbieden die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van elk bedrijf. Hieronder volgen enkele voorbeelden van de trainingsmogelijkheden die PTboxing kan bieden:
 

Bokstraining: PTboxing kan op maat gemaakte bokstraining programma's ontwikkelen voor bedrijven met als doel de fysieke gezondheid van werknemers te verbeteren en hun concentratie en stressbestendigheid te vergroten. Bokstraining kan ook een uitstekende manier zijn om teamwork te bevorderen en werknemers te motiveren om samen te werken en elkaar te ondersteunen.

Bootcamp Training: PTboxing kan bootcamp-stijl trainingsprogramma's aanbieden die specifiek zijn ontworpen voor bedrijven. Deze sessies combineren cardio- en krachttraining om de algehele fitheid te verbeteren en werknemers te motiveren om actief te blijven.

Yoga- en Mindfulnesslessen: PTboxing kan ook yoga- en mindfulnesslessen aanbieden als onderdeel van bedrijfstraining. Deze lessen richten zich op het verminderen van stress en het bevorderen van de mentale gezondheid van werknemers.

Personal Training: PTboxing kan individuele trainingssessies aanbieden voor werknemers die liever persoonlijke begeleiding willen om hun fitnessdoelen te bereiken.

Door bedrijfstraining programma's aan te bieden, kan PTboxing bedrijven helpen om de gezondheid en het welzijn van hun werknemers te bevorderen. Dit kan uiteindelijk leiden tot verhoogde productiviteit, verminderd ziekteverzuim en een verbeterde algehele werkcultuur. Bovendien kunnen de trainingsprogramma's van PTboxing werknemers motiveren en inspireren om een gezonde levensstijl te handhaven, ook buiten werktijd.

Voordelen van Bedrijfsfitness in Amsterdam:

 

1. Gezondheid: Bedrijfsfitness promoot een gezonde levensstijl en verbetert de gezondheid van werknemers.

2. Ziekteverzuim: Werknemers die regelmatig sporten, worden minder vaak ziek en zijn minder vaak afwezig op het werk.

3. Productiviteit: Regelmatige lichaamsbeweging verbetert de concentratie en energieniveaus van werknemers, wat leidt tot een hogere productiviteit op de werkvloer.

4. Verhoogde Motivatie: Het aanbieden van bedrijfsfitness kan werknemers motiveren om een gezonder leven te leiden en meer betrokken te zijn bij het bedrijf.

5. Teambuilding: Bedrijfsfitness kan een gedeelde activiteit zijn die teambuilding bevordert tussen werknemers.

6: Stress: Regelmatige lichaamsbeweging vermindert stress en draagt bij aan een betere mentale gezondheid van werknemers.

7. Werk-Privé Balans: Bedrijfsfitness biedt werknemers de mogelijkheid om tijdens werktijd te sporten, wat resulteert in een betere werk-privé balans.

8. Gezondheidszorgkosten: Bedrijven kunnen besparen op gezondheidszorgkosten door een gezonde levensstijl onder werknemers te bevorderen.

9. Betere Bedrijfsreputatie: Het aanbieden van bedrijfsfitness laat zien dat er zorg is voor de gezondheid en het welzijn van werknemers, wat leidt tot een betere reputatie.

10. Werkplekcultuur: Bedrijfsfitness promoot een gezonde levensstijl, wat resulteert in een betere werkplekcultuur.

11. Slaap: Regelmatige lichaamsbeweging verbetert de slaapkwaliteit, wat resulteert in een betere gezondheid van werknemers.

12. Creativiteit: Regelmatige lichaamsbeweging verbetert de creativiteit van werknemers, wat resulteert in een betere productiviteit op de werkvloer.

13. Burn-out: Regelmatige lichaamsbeweging verbetert de mentale gezondheid en vermindert het risico op burn-out bij werknemers.

14. Lager Risico op Hart- en Vaatziekten: Regelmatig sporten vermindert het risico op hart- en vaatziekten, wat leidt tot gezondere werknemers.

15. Verbeterde Houding: Regelmatige lichaamsbeweging verbetert de houding van werknemers, wat resulteert in minder kans op rug- en nekklachten.

16. Verbeterde Flexibiliteit: Bedrijfsfitness kan zich ook richten op het verbeteren van de flexibiliteit, waardoor werknemers minder kans hebben op blessures.

bottom of page