top of page

Lidmaatschappen

Train als een bokser

Onze lidmaatschappen zijn voor alle mensen die nog nooit bokshandschoenen hebben aangehad en de meer gevorderde boksers. Het programma wordt opgebouwd aan de hand van jouw bokservaring en persoonlijke doelen. Of je nu wil afvallen, conditie wil opbouwen of wil leren boksen, wij zien het als onze plicht om samen je doelstelling te behalen! 

•    Personal training
•    Voedingsadvies
•    Meetbare resultaten
•    Goed bereikbaar 9:00-23:00
•    Beheers basis technieken
•    Bereik jouw korte termijn doelstelling

Enthousiast? Laat je gegevens achter via onderstaande button


 

Tijdens de programma's van PTBoxing maak je gebruik van bokstechnieken en mogelijk krachttraining. De invulling van het programma is totaal afhankelijk van jouw doelstelling. Je krijgt twee keer per week personal training. Eerst gaan we met jou in gesprek om te achterhalen wat je precies wil veranderen of leren. Aan de hand van je doelen wordt het programma opgesteld waarbij wij het als uitdaging zien om je naast het behalen van je doelen zo goed mogelijk te laten boksen. Gedurende de weken werk je aan je lichaam en bouw je een topconditite op.

Elke training zal je fysiek en geestelijk uitdagen. Je leert elke training andere technieken en werkt aan nieuwe gewoontes. Door een zeer gevarieerd programma streeft PTBoxing naar trainingen waar jij met plezier heen gaat. Het beste trainingsschema is het schema dat je kan volhouden.

 

Wat je kan verwachten

Sportprogramma

  1. Verbeterde fysieke conditie: Boksen is een intensieve sport die helpt om je algehele fysieke conditie te verbeteren. Het versterkt je spieren, verhoogt je uithoudingsvermogen en verbetert je cardiovasculaire gezondheid.

  2. Zelfverdediging: Boksen leert je zelfverdedigingstechnieken en -vaardigheden, waardoor je jezelf beter kunt beschermen als dat ooit nodig is.

  3. Stressvermindering: Boksen is een uitstekende manier om stress en spanning te verminderen. Het stelt je in staat om op een gezonde manier stoom af te blazen en spanning los te laten.

  4. Verbeterde coördinatie: Boksen vereist een goede oog-handcoördinatie en lichaamsbewustzijn. Het kan je reactiesnelheid en algehele coördinatie verbeteren.

  5. Toename van zelfvertrouwen: Naarmate je vaardigheden en conditie verbeteren, zal je zelfvertrouwen groeien. Dit kan niet alleen van pas komen in de sport, maar ook in andere aspecten van je leven.

  6. Mentale discipline: Boksen vereist mentale discipline en concentratie. Het kan je helpen om je focus en doorzettingsvermogen te ontwikkelen, wat nuttig is in zowel sport als dagelijkse situaties.

Enthousiast?  Laat je gegevens achter via de onderstaande button

bottom of page