top of page

            12 Weken

Trainen als een bokser

Dit programma is voor alle mensen die 100% toegewijd zijn om hun doelen te bereiken. Voor mensen die nog nooit een bokshandschoen hebben aangehad en de meer gevorderde boksers. Het 12 weekse programma wordt opgebouwd aan de hand van jouw bokservaring en persoonlijke doelen. Of je nu wil afvallen, conditie wil opbouwen of wil leren boksen, wij zien het als onze plicht om samen je doelstelling te behalen! 

•    Personal training
•    Voedingsadvies
•    Meetbare resultaten
•    Altijd bereikbaar 9:00-23:00
•    24/7 Whats app
•    Beheers basis technieken
•    Bereik jou korte termijn doelstelling

Enthousiast? Laat je gegevens achter via de onderstaande button

                         Sportprogramma
 

Tijdens de programma's van PTBoxing maak je gebruik van bokstechnieken en mogelijk krachttraining. De invulling van het programma is totaal afhankelijk van jou doelstelling. Je krijgt twee keer per week personal training. Eerst gaan we met jou in gesprek om te achterhalen wat je precies wil veranderen of leren. Aan de hand van je doelen wordt het programma opgesteld waarbij wij het als uitdaging zien om je naast het behalen van je doelen zo goed mogelijk te laten boksen. Gedurende de weken werk je aan je lichaam en bouw je een topconditite op.

Elke training zal je fysiek en geestelijk uitdagen. Je leert elke training andere technieken en werkt aan nieuwe gewoontes. Door een zeer gevarieerd programma streeft PTBoxing naar trainingen waar jij met plezier heen gaat. Het beste trainingsschema is het schema dat je kan volhouden.

 

Wat je kan verwachten

  1. Opmerkelijk vetverlies binnen 14 dagen

  2. Meer energie en levenskracht

  3. Betere slaappatronen

  4. Nieuwe gewoontes

  5. Verbeterde reflexen, stootkracht en balans

  6. Meetbare condititieverbetering

  7. Na 12 weken zal je slanker en zelfverzekerder terugkijken in de spiegel

Wat we van jou verwachten

De programma's zijn niet voor iedereen. Je moet toegewijd zijn en willen veranderen. Maar schrik niet, het merendeel van onze nieuwe cliënten heeft tien jaar niets gedaan en leeft ongezond. U hoeft dus niet bang te zijn dat u bij ons tussen alleen maar superstrakke mensen loopt. Iedereen is welkom en we kunnen iedereen helpen.

Er zijn altijd legitieme redenen om niet te trainen, maar we accepteren niet dat je de tijd niet kunt vinden voor een periode van 3 maanden. dat is een kleine hoeveelheid tijd in het gigantische schema van je leven. 

Enthousiast?  Laat je gegevens achter via de onderstaande button

bottom of page