top of page

Bedrijfstraining AmsterdamKlein beetje geschiedenis:

Bedrijfstraining is in Amsterdam al meer dan drie decennia een populair concept. Het begon in de jaren 80 toen steeds meer bedrijven in Nederland zich bewust werden van het belang van een gezonde levensstijl voor hun werknemers. In die tijd werden veel werknemers blootgesteld aan een zittende levensstijl en hadden ze vaak geen tijd om aan lichaamsbeweging te doen.

De eerste bedrijfsfitnesscentra werden in Amsterdam geopend in de jaren 80 en 90. Deze centra boden werknemers de mogelijkheid om tijdens werktijd aan lichaamsbeweging te doen, waardoor de werknemers minder gestrest waren en meer energie hadden. In die tijd werd bedrijfsfitness nog niet door alle bedrijven aangeboden, maar het werd steeds populairder. In de jaren 2000 werd bedrijfstraining steeds meer gemeengoed in Amsterdam. Veel bedrijven realiseerden zich dat het aanbieden van bedrijfstraining een goed middel was om hun werknemers gezond te houden en productiever te maken. Er werden steeds meer bedrijfsfitnesscentra geopend in Amsterdam en er ontstonden ook samenwerkingen tussen bedrijfsfitnesscentra en bedrijven om gezamenlijke programma's aan te bieden. Bedrijfstraining nu:

Tegenwoordig is bedrijfstraining een belangrijk onderdeel geworden van de werkcultuur in Amsterdam. Veel bedrijven bieden hun werknemers de mogelijkheid om tijdens werktijd aan lichaamsbeweging te doen en sommige bedrijven hebben zelfs hun eigen fitnessruimte op kantoor. Naast traditionele fitnesscentra zijn er ook veel alternatieven beschikbaar, zoals yoga en mindfulness lessen. In Amsterdam zijn er talloze bedrijfsfitnesscentra beschikbaar voor bedrijven en hun werknemers. Veel van deze centra bieden een breed scala aan faciliteiten, waaronder cardio-apparatuur, gewichten, groepslessen en personal training. De meeste centra zijn gevestigd in of in de buurt van zakelijke centra in de stad, waardoor het voor werknemers gemakkelijk is om tijdens de lunchpauze of na het werk te sporten.


Bedrijfstraining heeft in Amsterdam een belangrijke rol gespeeld in het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van werknemers. Het begon als een relatief nieuw concept in de jaren 80, maar groeide al snel uit tot een belangrijk onderdeel van de werkcultuur in de stad. Bedrijven realiseerden zich dat het aanbieden van bedrijfsfitness een effectieve manier was om hun werknemers gezond te houden en productiever te maken, wat uiteindelijk resulteerde in een grotere arbeidstevredenheid en -retentie. Tegenwoordig zijn er talloze bedrijfsfitnesscentra in Amsterdam beschikbaar en is het aanbod van faciliteiten aanzienlijk uitgebreid. Naast traditionele fitnesscentra zijn er ook alternatieve opties beschikbaar, zoals yoga en mindfulness lessen, die bijdragen aan de geestelijke gezondheid van werknemers. Bovendien hebben sommige bedrijven zelfs hun eigen fitnessruimtes op kantoor, wat het gemakkelijker maakt voor werknemers om tijdens werktijd te sporten.

Het aanbieden van bedrijfsfitness is niet alleen gunstig voor werknemers, maar ook voor werkgevers. Door gezondheids- en wellnessprogramma's aan te bieden, kunnen bedrijven hun werknemers productiever maken en ziekteverzuim verminderen. Bovendien kan het een positieve invloed hebben op de bedrijfscultuur en de algehele werkomgeving. Al met al heeft bedrijfsfitness in Amsterdam een lange weg afgelegd en blijft het een belangrijk onderdeel van de werkcultuur in de stad. Het bevorderen van gezondheid en welzijn op de werkplek zal naar verwachting een blijvend aandachtspunt blijven voor bedrijven, en bedrijfsfitness zal hierin een belangrijke rol blijven spelen.


Wat wij doen met bedrijfstraining:

PTboxing is een boksschool dat zich heeft gespecialiseerd in personal training en bokstraining. Naast reguliere lessen voor individuele klanten biedt PTboxing ook bedrijfstrainingen aan. Deze trainingen zijn specifiek ontworpen om de gezondheid en het welzijn van werknemers te bevorderen, wat uiteindelijk kan leiden tot een verhoogde productiviteit en tevredenheid. PTboxing kan verschillende soorten bedrijfstrainingen aanbieden, afhankelijk van de specifieke behoeften van het bedrijf. Hieronder volgen enkele voorbeelden van trainingen die PTboxing kan bieden:

  1. Bokstraining: PTboxing kan specifieke bokstrainingen ontwerpen voor bedrijven, met als doel het bevorderen van de fysieke gezondheid en het verbeteren van de concentratie en stressbestendigheid van werknemers. Bokstraining kan ook een geweldige manier zijn om teambuilding te bevorderen en werknemers te motiveren om samen te werken en elkaar te ondersteunen.

  2. Bootcamp-trainingen: PTboxing kan bootcamp-trainingen aanbieden die speciaal zijn ontworpen voor bedrijven. Deze trainingen zijn een combinatie van cardio- en krachttraining, en zijn bedoeld om de algehele fitheid van werknemers te verbeteren en hen te motiveren om actief te blijven.

  3. Yoga- en mindfulnesslessen: PTboxing kan ook yoga- en mindfulnesslessen aanbieden als onderdeel van een bedrijfstraining. Deze lessen zijn gericht op het verminderen van stress en het bevorderen van een gezonde geestelijke gezondheid van werknemers.

  4. Personal training: PTboxing kan ook personal training aanbieden aan werknemers die individueel willen trainen. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn voor werknemers die hun eigen fitnessdoelen willen bereiken.

Door bedrijfstrainingen aan te bieden, kan PTboxing bedrijven helpen om de gezondheid en het welzijn van hun werknemers te bevorderen. Dit kan uiteindelijk leiden tot een verhoogde productiviteit, een verminderd ziekteverzuim en een verbeterde algehele werkcultuur. Bovendien kunnen de trainingen van PTboxing helpen om werknemers te motiveren en te inspireren om actief te blijven en een gezonde levensstijl te behouden, ook buiten het werk. Bekijk ons aanbod HIER

Comments


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page